Typer af svømmebassiner – Glasfiber

En glasfiberpool er et af de valg, du kan vælge, hvis du vil oprette en pool i din baghave. Denne form for pool er en formstøbt og præ-designet før installationen, så den let installeres om et par uger, hvilket i forhold til betonbassin kan tage op til flere måneder. Du bliver nødt til at se på et sted i dit hjem for at installere dem. Ved den stærke struktur, der er bygget ved siden af ​​en glasfiberpool, er du sikker på, at puljen holdes sikkert på plads.

Når det drejer sig om vedligeholdelse af fiberglas-swimmingpoolen, behøver ejeren eller viceværten ikke bekymre sig meget, fordi der ikke er behov for at skrabe for meget snavs væk, fordi dets materiale ikke opsamler snavs, da det er nødvendigt med mindre kemikalie for at vedligeholde poolen. Bed også producenten om det korrekte materiale, der skal bruges til rengøring af bassinet for at undgå ridser, og om den korrekte måde at rengøre poolen på.

En ting at huske på vedligeholdelse af glasfiberbassin er, at den altid skal fyldes med vand for at forhindre revner eller buk.

Svømmebassineraf glasfiber har potentielt følgende problemer, som du skal overveje inden installation:

– De har ikke de samme tilpasningsmuligheder som andre puljer (såsom pulver af gunite eller sprøjtebeton)
– De første omkostninger ved poolen er normalt mere
– Der er problemer med at tømme poolen helt

Skriv et svar