Havearbejde – En bred vifte at vælge imellem

Hvis man skulle begynde at nævne navnene på haveplanten, er det endda ikke en bog på hundrede sider, der er tilstrækkelig. Havearbejde inkluderer næsten alle sorter som blomster, hække såsom Avnbøg hæk, urter, buske, frugt, grøntsager og mange andre.

Havearbejde planter varierer også fra sæson til sæson, nogle blomstrer i løbet af forår-sommersæsonen og andre kan lide efteråret-vinterperioden. Uanset hvilken slags have du beslutter at have, har du masser af planter at vælge imellem, der passer til din smag.

Du kan endda vælge haveplanter, der kan være mere end bare ornamenter i din have. De almindelige grøntsager, der er velegnede til hjemmegårde, er ærter, majs, agurk, squash, kartofler, løg, peberfrugter, gulerødder, salat, roer, spinat osv. De er også et godt valg for større gårde. Jordbær, kirsebær, abrikoser, blåbær, tomater, blommer og pærer er nogle af de mere populære frugter. Urter kan alle lide deres duftende kvalitet, de tilføjer duft til kogt mad og gør salaterne krydret. Populære hjemmelavede urter er purløg, lavendel, mynte, dild, salvie og timian.

Sommerhave er et farverigt oprør og beroliger de trætte øjne, men det er svært at vedligeholde en farverig have i vintermånederne. Det er en udfordrende opgave, men med planlægning og flittig pleje kan du have en dejlig have året rundt. Rudbeckia er en charmerende gul flerårig plante, der elsker efterår-vintersæsonen. Andre vinterfavoritter er japansk anemone, kosmos og julerose.

Ordet blomst tryller normalt et farverigt billede af en forår-sommerhave i blomst. Forår-sommer haveplanter er blandt de smukkeste seværdigheder på jorden og er en inspiration for vores kreativitet. Nogle af forårets favoritter er violer, tulipaner og påskeliljer. De varmere måneder er fortrinsvis frem for liljer, roser og georginer.

Mange gartnere vælger dekorative græs eller buske for at tilføje skønheden i deres haver. Abe græs er en absolut favorit for fortovene. Disse havearbejdsplanter bruges godt til udseende eller til at bevare privatlivets fred eller endda som grænser eller hegn. Buske er let at vedligeholde og er en afgørende funktion for enhver have eller have.

Et uendeligt udvalg af havearbejdsplanter er tilgængelige at vælge imellem. Du kan vælge dem efter deres udseende eller til deres brug. Haveplanterne kan være dekorative eller nyttige. Du kan vælge den type planter, du gerne vil have i din have. Planterne kan afhænge af den specifikke stil, du har valgt til din have, på sæsonen eller endda i henhold til de farver, du vil have i din have.

Skriv et svar