Forskellige typer svømmefilter

Sandfiltre

Denne type svømmefiltre er meget enkel og bruger et lag sand til at rense vandet. Det beskidte swimmingpoolvand går ind i filteret fra den ene side og strømmer gennem sandlaget, som renser det. Det rene vand strømmer ud fra den anden ende af filteret. Du skal rengøre snavs fra dette filter hver uge, så det ikke bliver tilstoppet.

Patronfiltre

Driften af ​​denne er næsten den samme som for oliefiltre i en bilmotor. Patronen monteret inde i denne indeholder specielle rensningsmaterialer. Det snavsede vand strømmer inde i patronen, og urenhederne afsættes i rensematerialerne. Det friske og rene vand kommer ud af patronen fra den anden ende af filteret. Da patronen bliver fyldt med snavs, skal den udskiftes efter regelmæssige intervaller.

Diatoméøs

Dette er den mest effektive blandt alle de tre typer. De små diatomer inde i denne kan rense små snavs, der er så små som 5 mikron i størrelse. Naturligvis rydder dette ikke kun kviste og blade, men kan rense din pool fra de små støvpartikler, der forårsager bakteriedannelse i vand.

Skriv et svar